Close

Computer Software

Види како
Сортирај по
Прикажи по страна

Ревизиски дневник

Додаток за ревизија на логирани информации во врска со Вашите SharePoint листи и документи. Поддржува 3 нивоа на пристап.
$1,895.24 (CAD)

Промена на лозинка

Корисен додаток за SharePoint, кој овозможува промена на лозинка од страна на самите корисници.
$1,895.24 (CAD)

Корпоративен идентитет

Сет на плагини кои помагаат на една компанија да остави впечаток кај своите клиенти. Претставува визуелен одраз на компанијата и нејзините услуги.
$4,228.81 (CAD)

Плагин: Слајдер

Плагин кој нуди едноставно поставување на слики или рекламни банери во nopCommerce, комбинирајќи го популарниот Nivo слајдер со целосен административен backend.
From $1,686.44 (CAD)
Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter