Принт сервис

 • Сервис и одржување

  Изморени сте од соработки со различни компании за поправка на Вашите канцелариски уреди? Плаќате за поправка, а не сте задоволни од резултатите?

  Дојдени сте на вистинско место! Ние работиме со скоро секоја марка и модел.

  Јавете ни се. Најнапред телефонски не информирате за Вашиот проблем со цел кај Вас да дојдеме спремни и што е можно побрзо да го отстраниме дефектот.

  Сервисот вклучува:

  - Дијагностика

  - Сервис и чистење на уредот

  - Замена на резервни делови (доколку е потребно)

  - Транспортот не се наплаќа, во радиус од 50 км

  Вршиме сервис на Toshiba, Hewlett-Packard , Lexmark, Brother, Canon, Copystar/Kyocera, Konica Minolta, Mita, Oki Data, Panasonic, Ricoh, Sharp, Xerox и други.

  За повеќе информации, контактирајте не!