Опрема

 • Проектор
  • Модел:

  • Гаранција

  Нудиме широка палета на проектори кои се соодветни за секакви деловни потреби. Целата палета се одликува со оптика и објективи со напреден дизајн, со цел да се обезбедат слики со висок квалитет, јасност и контраст, дури и при проекција на мала далечина.

  Подобрете го Вашето деловно работење со помош на нашите проектори кои се исклучително лесни за користење. 

  image

  Повеќе информации