Опрема

 • Интерактивна табла
  • Модел:

  • Гаранција

  Физичка величина: 1760 х 1280 мм

  Активна површина: 1627 х 1147 мм

  Формат на слика: 4:3

  Технологија: Инфраред

  Алат за пишување: прст или непрозирен предмет

  Брзина на реакција: 180 точки во секунда

  Резолуција: 4096 х 4096 точки

  Време на одзив: прва точка 20 мс во секунда, континуирано пишување 8мс

  Животен век на инфраред сензорот: 11 години или 60.000.000 допири на една точка

  image

  Повеќе информации

  Интерактивните (презентациски табли) се продаваат низ целиот свет и скоро секаде превземаат примат над останатите, слични производи. Нашите интерактивни табли работат на принцип на интерактивна индукција, со издржлива структура, висок квалитет и стабилност. Таблите се Ваш сигурен партнер во едукацијата, салите за состаноци, контролните простории и слично.
  За работата на овие табли потребни Ви се и компјутер и проектор. Проекцијата на сликата започнува со проекторот и во тој момент магијата започнува. Целата табла станува голем екран кој можете да пишувате и цртате, поместувате и бришете. Како алатка може да го користите Вашиот прст или било кој друг непрозирен предмет. Она што со креативната табла можете да го направите, зависи само од Вашата креативност и фантазија. 

  Интерактивните табли се закана за сите останати електронски табли за презентирање, како и причина за конечно исфрлање на кредата и сунѓерот.

  За повеќе информации за интерактивните табли, контактирајте не