Close
Производители
Билтен
Email:

Плагин: Слајдер


Плагин кој нуди едноставно поставување на слики или рекламни банери во nopCommerce, комбинирајќи го популарниот Nivo слајдер со целосен административен backend.
Manufacturer: MediaDotCom

Ако имате потреба од едноставно поставување на слики или рекламни банери на Вашиот nopCommerce портал, тогаш овој плагин е вистинското решение за Вас. Плагинот вклучува бројни функционалности опции за прилагодување, а во исто време е лесен за инсталација и конфигурација.

Може да дефинирате неограничен број на слајдери со различни сетови на слики и да ги поставите на кое било место на Вашата страна. Додавањето и уредувањето на слики е брзо и интуитивно исто како и нагодувањето на опциите.

За сликите може да се поставуваат наслови (captions) и линкови кон содржини од Вашата или други страни, што е доста корисно за рекламни банери, понуди, попусти или слајдер со Ваши производи.

Слајдерот е базиран на Jquery и нуди нагодување на различни опции за анимација и навигација. Секоја од овие опции е достапна преку администраторскиот панел на плагинот, овозможувајќи Ви целосно прилагодување според Вашите потреби.

Овој плагин е целосно локализибилен. За полесно прилагодување на различни јазици, во администрацијата е прикажана листа на потребните јазични ресурси.

Локализацијата на содржината е развиена во согласност со препораките од nopCommerce.

- Лесен за инсталација и конфигурација преку nopCommerce Admin панелот.

- Базиран на Nivo slider.

- Поддршка за повеќе слајдери со различни слики и прилагодувања.

- Предефинирани или custom widget зони - секој слајдер може да биде додаден во било која зона.

- Автoматска промена на големината на сликите за да се вклопат во слајдерот.

- Лесно сетирање на текст за сликите (captions).

- Дефинирање на линкови при клик на сликите.

- Разни прилагодувања на изгледот и ефектите за анимација.

- Вклучува 1 година бесплатна поддршка и 1 година бесплатни надоградувања.

- Развиен во согласност со технолошките стандарди и насоки за кодирање на nopCommerce и Microsoft.

- Тестиран со сите главни прелистувачи.

Форум
Вклучете се! Дискутирајте и споделете ги Вашите искуства тука.

Поддршка
Поставете прашања или пријавете проблеми на нашиот  Help Desk.

Дознајте повеќе
Научете нешто повеќе за плагинот Слајдер и останатите производи од MediaDotCom Knowledge Base.
1.

Q: How do I use the MDC Image Slider plugin?
A: Please follow the tutorial in this document
2.

Q: Does the slider support transparent PNG’s?
A: No. Due to the way slide transitions work, using transparent images is not recommended.
3.

Q: Can I use images that are different sizes?
A: Yes you can. The slider is responsive and can handle images of any size.
4.

Q: Can I have multiple sliders on the same page?
A: Yes you can.
5.

Q: What should I do if I find a bug?
A: Please report all bugs on this page.
6.

Q: Can I use all the options that are offered by the basic Nivo Slider?
A: Yes you can. Individually for each instance of the slider.
Слика од nopCommerce 2.50
nopCommerce 2.50
* Домен    
$1,686.44 (USD)
:
Слика од nopCommerce 2.60
nopCommerce 2.60
* Домен    
$1,686.44 (USD)
:
Product tags
Оние кои го купија овој производ истотака купија