Close
Производители
Билтен
Email:

Плагин: Портфолио


Портфолио плагинот овозможува прикажување и организација на содржина во nopCommerce. Особено погоден за лични и корпоративни портфолија.
Manufacturer: MediaDotCom

Решението кое Ви е потребно за лесно подредување на Вашите проекти и презентирање на Вашата работа на посетителите на Вашата страна. Овој плагин нуди голем број на функционалности и опции за прилагодување на едноставен начин.

Категориите на проекти се поделени во табови, а секоја категорија може да содржи под-елементи. Проектите во една категорија може да имаат страничење, а бројот на прикажани елементи е конфигурабилен. За секој проект се одбира графичка репрезентација со која проектот се прикажува на корисниците. Во мени секцијата се одбира и мени темплејтот (единечен линк или неподредена листа).

Секој категорија покрај страничење, вклучува и опис во заглавие (header) и подножје (footer).

Сортирањето е истотака конфигурабилно, постои опција да се избере редот на сортирање на категориите и проектите (датум на креирање или реден број за приказ).

Текстот кој е прикажан во менито може да се промени (и локализира) заедно со описот во заглавието и подножјето.

Дополнително view со атрактивен интерфејс за приказ на одредени проекти.

Краток и долг опис за секој проект кој се уредува преку HTML едитор.

Долгиот опис на секој проект се прикажува како посебна страна при кликање на „Повеќе“.

Овој плагин е целосно локализибилен. За полесно прилагодување на различни јазици, во администрацијата е прикажана листа на потребните јазични ресурси.

Локализацијата на содржината е развиена во согласност со препораките од nopCommerce.

- Лесен за инсталација и конфигурација преку nopCommerce Admin панелот.

- Базиран на MosaicIsotrope и JQuery скрипти.

- Дополнителни надворешни view-а за презентирање на одредени проекти по избор.

- Можност за употреба на плагинот за било кој цел покрај Портфолио

- Сите јавни view-a кои се користат се надворешни, што значи дека може да се менува изгледот на самиот презентациски дел.

- Разни прилагодувања на изгледот и ефектите за анимација.

- Вклучува 1 година бесплатна поддршка и 1 година бесплатни надоградувања.

- Развиен во согласност со технолошките стандарди и насоки за кодирање на nopCommerce и Microsoft.

- Тестиран со сите главни прелистувачи.

Форум
Вклучете се! Дискутирајте и споделете ги Вашите искуства тука.

Поддршка
Поставете прашања или пријавете проблеми на нашиот  Help Desk.

Дознајте повеќе
Научете нешто повеќе за плагинот Портфолио и останатите производи од MediaDotCom Knowledge Base.
1.

Q: How do I use the Portfolio plugin?
A: Please follow the tutorial in this document
2.

Q: What do I do if I find a bug?
A: Please report all bugs on this page.
Слика од nopCommerce 2.60
nopCommerce 2.60
* Домен    
$1,686.44 (USD)
:
Product tags
Оние кои го купија овој производ истотака купија