Close
Производители
Билтен
Email:

Корпоративен идентитет


Сет на плагини кои помагаат на една компанија да остави впечаток кај своите клиенти. Претставува визуелен одраз на компанијата и нејзините услуги.
Manufacturer: MediaDotCom

Корпоративен идентитет вклучува три посебни плагини:

- Портфолио

- Услуги

- Референци

Овие три плагини за компаниите озвозможуваат создавање на визуелен идентитет по кој истите ќе бидат препознатливи на пазарот.

Секој од плагините е целосно локализибилен. За полесно прилагодување на различни јазици, во администрацијата е прикажана листа на потребните јазични ресурси.

Локализацијата на содржината е развиена во согласност со препораките од nopCommerce.

- Лесни за инсталација и конфигурација преку nopCommerce Admin панелот.

- Сите view-a кои се користат во презентацискиот дел се достапни, така што постои можност промена на дизајнот и функционалностите за да одговараат на Вашата постоечка апликација.

- Разни прилагодувања на изгледот и ефектите за анимација.

- За подетални информации за некој од плагините посетете ги следните линкови:

- Вклучува 1 година бесплатна поддршка и 1 година бесплатни надоградувања.

- Развиени во согласност со технолошките стандарди и насоки за кодирање на nopCommerce и Microsoft.

- Тестирани со сите главни прелистувачи.

Форум
Вклучете се! Дискутирајте и споделете ги Вашите искуства тука.

Поддршка
Поставете прашања или пријавете проблеми на нашиот  Help Desk.

Дознајте повеќе
Научете нешто повеќе за плагините од Корпоративен идентитет и останатите производи од MediaDotCom Knowledge Base.
1.

П: Како се користат плагините од Корпоративен идентитет?
О: Ве молиме разгледајте го упатството од овој документ
2.

П: Што ако најдам bug?
О: Посетете ги следните линковие за да пријавите bug:
Слика од nopCommerce 2.60
nopCommerce 2.60
* Домен    
$4,228.81 (USD)
:
Оние кои го купија овој производ истотака купија