Close

Контакт

Доколку сакате да го споделите Вашето мислење за www.mdc.mk, може да нè контактирате на webadmin@mdc.mk. Иако секоја порака ја процесираме за два работни дена, поради евентуален зголемен број на пораки, можно е да не одговориме на секоја од нив.

Адреса: МедиаДотКом
Професионални IT решенија,
Фјодор Достоевски 72, 1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: (00 389) (0)2 3118877
Факс: (00 389) (0)2 3118903
Генерален контакт:
Оддел за маркетинг:
Оддел за продажба:
Оддел за човечки ресурси:
Оддел за поддршка:
Поддршка на корисници:
Help Desk:
Форум администратор:
:
:
:
 
Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter