Close

Производи

Промена на лозинка

Корисен додаток за SharePoint, кој овозможува промена на лозинка од страна на самите корисници.
$1,990.00 (AUD)

Ревизиски дневник

Додаток за ревизија на логирани информации во врска со Вашите SharePoint листи и документи. Поддржува 3 нивоа на пристап.
$1,990.00 (AUD)

Корпоративен идентитет

Сет на плагини кои помагаат на една компанија да остави впечаток кај своите клиенти. Претставува визуелен одраз на компанијата и нејзините услуги.
$4,990.00 (AUD)

Плагин: Референци

Ви помага на лесен начин да ги организирате и прикажете референците од компаниите со кои што соработувате.
$1,990.00 (AUD)

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter