Close

MediaDotCom Кариера

MediaDotCom е динамична компанија во раст која континуирано бара нови талентирани лица што ќе се придружат на постојниот тим. Компанијата овозможува одлична работна околина, каде секој поединец е охрабрен да превземе одогворност за дизајнот и реализацијата на иновативни решение, притоа градејќи долгорочни односи со нашите клиенти. Ќе имате можност да ги унапредите своите знаења и вештини работејќи со нови и актуелни технологии и да се стекнете со корист од програмата за тренинг и развој.

Доколку сакате да бидете дел од MediaDotCom тимот, имате вистинска страст за технологија и поседувате соодветни квалификации и искуство, пратете го Вашето CV и придружно писмо на jobs@mdc.mk.

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter