Close
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk

MediaDotCom е IT компанија од Република Македонија. Нудиме широка палета на услуги: развој на веб-решенија и апликации, развој за мобилни платформи, системска интеграција, планирање и развој на мрежна инфраструктура, графички дизајн и печатење, хостинг, консалтинг и обука, оптимизација на пребарување (SEO), SMS маркетинг итн.

MediaDotCom располага со сертифицирани професионалци од сите IT сегменти: веб-консултанти, креативни дизајнери, искусни програмери, агенти за веб-маркетинг итн. Тим кој ги реализира сите барања на клиентот. 

Нашиот деловен пристап нè разликува од останатите IT компании.

За краток временски период достигнавме репутација на уникатна IT компанија која испорачува одлични веб-апликации, корисни и автоматизирани софтверски апликации и услуги, стабилни и професионални хостинг услуги, како и мрежна инфраструктура која ги задоволува највисоките стандарди.

Последни проекти
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk
This is a demo version, register at www.mdc.mk
Новости
Кампања против употребата на нелегален софтвер

вторник, 31 јули 2012

MediaDotCom како компанија и партнер во Microsoft мрежата е избрана за изработка на наменско софтверско решение кои ќе биде дадено на употреба на службите за заштита на интелектуалното право и сопственост.
Билтен
Email:
PC Security
Now you can work—and play—on your PC more safely. With Microsoft® Security Essentials, it’s easy to help protect your home or small business PC from viruses, spyware, and other malicious software for FREE* with the same award-winning technology used by millions of consumer and enterprise PCs around the world.
* Your PC must run genuine Windows to install Microsoft Security Essentials.