Close

За нас

MediaDotCom е IT компанија од Република Македонија. Нудиме широка палета на услуги: развој на веб-решенија и апликации, развој за мобилни платформи, системска интеграција, планирање и развој на мрежна инфраструктура, графички дизајн и печатење, хостинг, консалтинг и обука, оптимизација на пребарување (SEO), SMS маркетинг итн.

MediaDotCom располага со сертифицирани професионалци од сите IT сегменти: веб-консултанти, креативни дизајнери, искусни програмери, агенти за веб-маркетинг итн. Тим кој ги реализира сите барања на клиентот. 

Нашиот деловен пристап нè разликува од останатите IT компании.

За краток временски период достигнавме репутација на уникатна IT компанија која испорачува одлични веб-апликации, корисни и автоматизирани софтверски апликации и услуги, стабилни и професионални хостинг услуги, како и мрежна инфраструктура која ги задоволува највисоките стандарди.

MediaDotCom DOOEL

Kosturski Heroi 2
Phone: (00 389) (0)2 3 118877
Fax: (00 389) (0)2 3 118903
Account Number: 210-0620670001-34
NLB Tutunska Banka AD Skopje
Tax Number: MK4030007627913
ID Number: 6206700

МЕДИА ДОТ КОМ ДООЕЛ

Костурски Херои 2
Телефон:  (00 389) (0)2 3 118877
Факс: (00 389) (0)2 3 118903
Ж-ска: 210-0620670001-34
НЛБ Тутунска Банка АД Скопје
Даночен број: MK4030007627913
Матичен број: 6206700

Социјални мрежи

MediaDotCom на Facebook     
MediaDotCom на Twitter     
MediaDotCom на LinkedIn     
MediaDotCom на Google+     

Локација


MediaDotCom на поголема мапа

 

 

Билтен
Email:
MediaDotCom @Twitter